Telefonie | in de cloud

Telefonie


Bellen in de cloud

Telefonie is een veelgebruikt communicatiemiddel. Het is makkelijk, snel en persoonlijk. WebhostNow levert telefonie (VOIP) oplossingen vanuit de cloud, kwalitatief, eenvoudig en schaalbaar!   Download infosheet - Telefonie in de cloud   Bestel nu!

Ideaal voor ZZP & MKB

WebhostNow realiseert en beheert graag uw telefonieoplossing. Wij maken een belplan, installeren telefoons op locatie en bieden graag support. Door onze ontzorging heeft u geen omkijken meer naar het bereikbaar zijn en kunnen bellen.

Onze telefonieoplossing is erg schaalbaar en heeft een lage instap. ZZP'ers kunnen eenvoudig instappen en zakelijk bellen. U hoeft niet langer meer uw 06-nummer door te geven aan uw klant, of op uw visitekaartje te printen.

U krijgt een professioneel landelijk of regionaal nummer van ons, welk door te schakelen is naar uw privénummer (indien gewenst op basis van openingstijden). Bent u niet bereikbaar? Laat de oproep doorschakelen naar de voicemail of een callcenter! Het is ook mogelijk om via een applicatie op uw telefoon zakelijk te bellen. U ontvangt aan het einde van de maand netjes een factuur met de gesprekskosten en afname.

Eigenschappen

Telefoonnummers

Regionaal, landelijk (088/085), zelfs 0800!

VoIP App

Bel zakelijk met onze VoIP App

Cloud Dashboard

24/7 inzage en aanpassingen

Integratie

Integratie in uw browser, CRM en/of Outlook!

Achteraf betalen

Betaal achteraf voor gesprekskosten en afname

Telefoons

Wij leveren ook VoIP telefoons op aanvraag

Doorschakelen

Onbereikbaar? Schakel door naar een callcenter!

Call Me Now

Een Call Me Now button geeft een hogere conversie