SpamExperts

Email is één van de meest gebruikte onderdelen van onze webhostingpakketten. Waarschijnlijk herkent u dat wel. Email is een erg belangrijk onderdeel en moet goed functioneren. Naast een goede werking is ook veiligheid belangrijk en moet uw emailbox niet volraken met SPAM.

WebhostNow biedt bij al haar webhostingpakketten inkomende- en uitgaande spamfiltering van SpamExperts. De oplossing van het Nederlandse SpamExperts is erg betrouwbaar en staat goed bekend in de markt (in meer dan 80 landen).

Eigenschappen

Beveiliging

Beveiliging tegen virussen en malware

Spamfiltering

Filtering van SPAM

Redundantie

Verhoogde uptime en bereikbaarheid

Rapporten

Ontvang rapporten en statistieken

Dashboard

Volledig beheer via een live dashboard

In-House

Gehost in onze datacentra

Wanneer u een email ontvangt, dan wordt deze afgeleverd op de servers van WebhostNow, waar de oplossing van SpamExperts op draait. Uw data wordt dus verwerkt op servers in ons eigen beheer, waar wij controle over hebben. U weet waar uw data staat. Wij hechten hier grote waarde aan.

Alle inkomende en uitgaande emails worden automatisch gecontroleerd op virussen, malware, phising en SPAM. U kan zelf de grenzen bepalen, wanneer een email moet worden geblokkeerd. Wij hebben hiervoor al een aantal instellingen voor u doorgevoerd. Standaard worden emails die de grenzen bereiken door ons in quarantaine geplaatst. U kan de email dan in een beveiligde omgeving bekijken en indien gewenst alsnog laten afleveren.

U krijgt zelf controle over de spamfiltering via een online dashboard. U kan hierin de instellingen beheren, emails in quarantaine bekijken en statistieken inzien.