Connectivity | Verbinding via glasvezel

Connectivity


Over op glasvezel

Met de huidige applicaties en gebruikers neemt het internetverkeer steeds toe. De vraag naar een snellere verbinding wordt groter. Daarnaast wordt ook privacy steeds belangrijker. Wie heeft er inzage van uw netwerkverkeer? Is het allemaal wel veilig? Stap nu over op verbinding over glasvezel van WebhostNow!   Neem snel contact met ons op

Vertrouwde partijen

WebhostNow werkt samen met partijen zoals Eurofiber, KPN, Relined en Level3 om de glasvezelverbinding vanuit ons datacentrum tot in uw serverruimte aan te leggen. Door de hoge kwaliteit van deze partijen, kunnen wij u garantie bieden dat u zal beschikken over een goede en kwalitatieve glasvezelverbinding.

Dichtbij het internet

Wanneer u gebruik maakt van connectivity via WebhostNow beschikt u over snellere verbindingen. U krijgt namelijk een verbinding met de grootste internet exchanges van Europa (denk aan AMS-IX, NL-IX, DE-CIX en meer)! In ons datacentrum komen vele verbindingen bij elkaar samen. Hierdoor kunnen wij u snelle verbindingen leveren over glasvezels die direct naar plaatsen zoals Amsterdam, London, Frankfurt, Parijs, Brussel, Stockholm, New York en Washington lopen!

Geen zorgen

U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg van de verbinding. WebhostNow neemt dit voor u uithanden en zorgt dat de verbinding voor u wordt aangelegd. Wij sluiten de glasvezel aan op uw huidige netwerkapparatuur en leveren u een stabiele en snelle internetverbinding. Zo kan u zich blijven focussen op uw bedrijfsactiviteiten!

Uw eigen cloud

Door gebruik te maken van connectivity via WebhostNow in combinatie met colocatie (het onderbrengen van uw servers in ons datacentrum), kan u uw eigen cloud creeëren. U krijgt door deze glasvezel namelijk een directe verbinding naar het rack waar uw servers worden gehost! Dit is ideaal voor organisaties en bedrijven die zonder zorgen over hun servers willen beschikken, maar een erg snelle en stabiele verbinding vereisen.

Introductie & rondleiding

Bent u geïnteresseerd in de diensten van WebhostNow? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een introductiegesprek en een rondleiding in ons datacentrum! Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de mogelijkheden voor uw bedrijf/organisatie! Maak nu een vrijblijvende afspraak en neem contact met ons op via de onderstaande knop!